Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Wasborddieet

Een strakke gespierde buik, ook wel het wasbordje genoemd. Er zijn vele mensen die hier van dromen. Maar om dit te realiseren moet je er natuurlijk wel iets voor doen! Bij het wasbord dieet mag je maar liefst 6 maal per dag eten. Dit heeft als reden: minder snel een hongerig gevoel krijgen. De voeding bestaat uit eiwitrijke krachtvoedingsmiddelen, welke gecombineerd worden met krachttraining en conditietraining. 3 maal per week fitness waarbij de rug, schouder en benen getraind worden is al voldoende.

Doel van het wasbord dieet
Het doel van het concept is vetverlies en het verhogen van de stofwisseling. Met het wasbord dieet moet het realiseerbaar zijn in 6 weken tijd een strakke buik te kweken. De bedenker van dit dieet is David Zinczenko, hij is hoofdredacteur van het tijdschrift Men’s Health en heeft tevens het boek ‘Het Wasborddieet’ op zijn naam staan. In het boek worden 12 voedingsmiddelen beschreven die van essentieel belang zijn.

De basisprincipes
De basisprincipes zijn tweedelig: aangepaste voeding en beweging. Het doel van dit dieet is dat je spieren opbouwt. Door het eten van de juiste voeding en regelmatig aan krachttraining te doen, bouw je de spieren op.De voeding die hoort bij het wasbord dieet zijn voornamelijk eiwitten en onverzadigde of omega 3-vetten.

De 12 voedingsmiddelen zoals beschreven in het boek ‘Het Wasbord Dieet’:
* Amandelen en noten
* Peulvruchten en noten
* Groene groenten
* Zuivelproducten
* Ongezoete havermout
* Eieren
* Mager vlees en kip
* Ongezoete pindakaas
* Olijfolie
* Volkorenproducten
* Weipoeder
* Bessen en frambozen

Bovenstaande producten mogen niet ontbreken in de maaltijd. Bovendien is het zeer belangrijk dat de maaltijden verspreid worden over 6 maal per dag. Dit is nodig om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden, hierdoor zal je lichaam veel minder snel vet opslaan.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

90 volgers