Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Fitline afslankprogramma

Fitline is een dieet om mee af te vallen met behulp van producten en supplementen. Het idee hierachter is dat groente en fruit steeds minder vitamines en mineralen bevatten. Fitline heeft producten en supplementen waarmee ze de afvallers willen ondersteunen.

Fitline bestaat uit drie onderdelen: Basics, Activize en Restorate. Deze gebruik je alledrie tijdens het dieet en op gezette tijden. In de Basics supplementen zitten voldoende vitamines en mineralen om aan de helft van je dagelijkse hoeveelheid te komen. De Activize supplementen bevatten B-vitamines die moeten zorgen dat je meer energie krijgt en een betere opname van zuurstof. Het laatste supplement, Restorate, bevat mineralen en vitamine D. Hiermee wil Fitline ontzuring en ontslakking van het lichaam bereiken.

Naast de supplementen is er ook Fitline thee en Fitline yoghurt in het dieet opgenomen. De yoghurt moet je in de eerste week twee keer per dag nemen en na deze week 1x per dag als tussendoortje of toetje. De yoghurt maakt volgens Fitline de darmen helemaal schoon en de thee werkt vochtafdrijvend, zorgt voor afvoer van de afvalstoffen en breekt vet af. Een optimaal dagmenu volgens Fitline ziet er als volgt uit:

’s Ochtends:
Eén schepje Basics en twee schepjes Activize in een glas water. Je dient een halfuur voor en na het innemen van deze ‘powercocktail’ geen koffie te gebruiken.

Tussendoortje na een half uur:
Fitline yoghurt met eventueel fruit/muesli. Een halfuur na je yoghurt een drink je een glas water met daarin drie schepjes Restorate.

Lunch:
Eet zoals je gewend bent, maar eet geen witbrood.

Halfuur na lunch:
Een glas water met drie schepjes Restorate, neem dit ook een half uur na de avondmaaltijd

Avondeten:
Eet zoals je gewend bent. Let erop dat je niet veel koolhydraatrijke producten inneemt.

’s Avonds:
Neem een half uur voor je gaat slapen een glas water met Restorate
Gedurende de hele dag moet je twee liter Fitline thee drinken met daarin vier schepjes Activize.

Beweeg naast dit dieet voldoende. Je kunt het beste, volgens Fitline, drie keer per week minimaal een half uur matig intensief sporten. Neem een kwartier voordat je hiermee begint een glas water met een schepje Activize.

De Fitline producten kun je in principe je hele leven blijven gebruiken. Om af te vallen wordt het programma aangepast op de wensen van de klant. In combinatie met een gezonde levensstijl val je, volgens Fitline, 5 a 6 ons af per week. Dit kan per persoon verschillen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

5 volgers