Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Body Sense

Het Bodysense Dieet is een dieet speciaal voor vrouwen die willen leren luisteren naar hun eigen lichaamssignalen.

Een belangrijke voorwaarde voor dit dieet is dat men goed op calorieën moet kunnen en willen letten. Suiker is binnen dit dieet absoluut verboden. Voor vrouwen die last hebben van eetaanvallen is dit een uitermate geschikt dieet. Door goed te luisteren naar je lichaam kan je in je eigen tempo afslanken.

Het ideale lichaamsgewicht is het gewicht dat echt bij je past. Daarnaast houdt dit dieet rekening met de maandelijkse hormonale veranderingen die plaats vinden in het vrouwenlichaam.

Het Bodysense Dieet bestaat uit drie fasen die zijn gekoppeld aan de menstruatiecyclus. Zo kan je in de eerste fase met minder calorieën af, terwijl er ook rekening wordt gehouden met de momenten waarop je meer eetlust hebt. Om lichaam en geest op dezelfde golflengte te brengen, houd je een zogenaamd body-dagboek bij. Daarin houd je allerlei zaken bij over je voeding, je gevoelens en je gedachten om daar uiteindelijk verbanden tussen te leggen.

Deze afslankmethode richt zich op grote hoeveelheden voedingsmiddelen die maar weinig calorieën bevatten. Zo mag je grote hoeveelheden fruit en groente tot je nemen. Daarnaast staan er volkoren producten op het menu en eet je slechts kleine porties vet. De bedoeling is dat je langzaam en bewust eet, zodat je beter aanvoelt wanneer je verzadigd bent. Het afslanken gaat niet snel, maar op een natuurlijke manier waarbij jij je goed voelt.

Het Bodysense Dieet bestaat uit drie fasen die zijn gekoppeld aan de menstruatiecyclus. Zo kun je in de eerste fase met minder calorieën af, terwijl er ook rekening wordt gehouden met de momenten waarop je meer eetlust hebt. Om lichaam en geest op dezelfde golflengte te brengen, houd je een zogenaamd body-dagboek bij. Daarin houd je allerlei zaken bij over je voeding, je gevoelens en je gedachten om daar uiteindelijk verbanden tussen te leggen.

Deze afslankmethode richt zich op grote hoeveelheden voedingsmiddelen die maar weinig calorieën bevatten. Zo mag je grote hoeveelheden fruit en groente. Daarnaast staan er volkoren producten op het menu en eet je kleine porties vet. De bedoeling is dat je langzaam en bewust eet, zodat je beter aanvoelt wanneer je verzadigd bent. Het afslanken gaat niet snel, maar op een natuurlijke manier waarbij jij je goed voelt.

Met dit dieet stel je jezelf een haalbaar doel: je natuurlijke gewicht. Bovendien leer je evenwichtig te eten, waardoor eetaanvallen voorkomen worden. Je valt langzaam, maar verantwoord af. Het bodysense dieet is daarom een opstap naar nieuwe gezonde eetgewoontes.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

1 volgers