Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Het Eat Clean dieet

Angelina Jolie doet het en ook Nicole kidman en Halle Berry zijn helemaal fan van deze nieuwste dieettrend. Angelina Jolie zegt zich er beter door te voelen en er meer energie van te krijgen. We hebben het hier over het nieuwe Eat Clean dieet. Deze nieuwe dieettrend is ontwikkeld door Tosca Reno. Tosca is zelf met dit dieet 60 kilo afgevallen en wil andere mensen helpen om ook dit succes te bereiken. Of je nou 60 kilo wil afvallen of slechts een paar kilo, het Eat Clean dieet kan je hierbij helpen. Het dieet moet vrouwen helpen meer energie te krijgen. Het dieet bevat namelijk voedingsmiddelen, waarbij het lichaam minder hard hoeft te werken om de voeding te verteren. "Het gaat er om je lichaam te geven wat het nodig heeft om te kunnen functioneren", aldus Tosca Reno.

Naast het krijgen van meer energie zorg het eat clean dieet ook voor verbranding van extra vet, stralend haar en een gezonde stralende huid. Het dieet berust op de consumptie van een kleurrijk assortiment van groent en fruit, vezels en magere eiwitproducten. 'eating clean' verwijst naar het eten van gezonde, natuurlijke voeding en het vermijden van voeding dat in de fabriek gemaakt is.

De regels zijn:
- Eet 5-6 maaltijden per dag

- Elke maaltijd moet tussen de 200-300 kcal bevatten

- Eet bij elke maaltijd vezels en een eiwitcomponent
(Vlees, gevogelte, vis, melk, kaas en eieren zijn producten die veel dierlijke eiwitten bevatten. Daarnaast hebben we ook producten die plantaardige eiwitten bevatten zoals; brood, noten, linzen en bonen).

- Drink minimaal 2-3 liter water per dag

- Sla geen maaltijden over, het ontbijt zeker niet

- Vermijd verzadigd- en transvet

- Hou je aan gepaste porties

De maaltijden bestaan uit (mager) vlees of vis, bruine rijst en veel biologisch fruit en groenten. Suiker, wit brood en witte pasta mogen niet genomen worden. Af en toe eens zondigen met zoete dingen mag wel. In dat geval wordt een stukje donkere, biologische chocolade aangeraden. Een stukje mag, een hele reep zeker niet. Met behulp van dit dieet ben je de honger voor, verhoog je je metabolisme en heb je meer energie.

Tosca Reno is een groot voorstander van het eten van een gezond ontbijt. Daarnaast moedigt zij mensen aan uit elke productgroep te eten. Zij beveelt een maaltijd rijk aan gezonde producten met weerstandverbeterende effecten aan, die meer bevat dan alleen maar brandstof. Tosca heeft een boek geschreven en een site gemaakt over het dieet. Hier vind je naast de regels ook snelle lekkere 'Eat Clean' recepten, tips als je uit eten gaat, een lijst met aanbevolen keukengadgets, een boodschappenlijst met basisartikelen en veel handige afslank tips te vinden.

Het Eat Clean dieet is in principe een goede manier om af te vallen. Wij werken op de site zelf ook met 6 eetmomenten per dag en het is zeker niet goed om een maaltijd over te slaan. Daarbij is het altijd goed om gevarieerd te eten en om verzadigde- en transvetzuren te vermijden. Wij vinden het alleen niet helemaal juist dat ze zeggen dat elke maaltijd tussen de 200 en 300 kcal moet bevatten. De avondmaaltijd bevat vaak meer en de tussendoortjes minder kcal. Al met al lijkt het ons in principe een gezonde manier om af te vallen.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

107 volgers