Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankacademie Menzis

De afslankacademie is een handleiding voor iedereen die gezond wil leven en z’n gewicht onder controle wil houden, compleet met online afslank begeleiding. Voor iedereen die al een beetje te zwaar is geworden en het liefst zo snel mogelijk wat gewicht wil verliezen om eventuele gezondheidsrisico’s te beperken. En waarmee je je gewicht op peil brengt én vervolgens op peil houdt. Het totale pakket bestaat uit: 2 boeken, een etikettenlezer, een taillemeter, een eigen afslank pagina en 3 maanden online begeleiding bij het afvallen.

Boek 1 De methode
Naast informatie over voeding, bewegen en afvallen, krijgt u veel tips en aanwijzingen hoe u de juiste energiebalans vindt. Dat wil zeggen: de juiste balans tussen de energie die u binnenkrijgt (eten) en de energie die u verbruikt (bewegen). Want afslanken is meer dan alleen wat minder eten. Het gaat erom dat u een manier van leven vindt, die bij u past

Boek 2 Gewoon lekker gezond

Dit is een receptenboek met heerlijke gerechten overzichten van goede en minder goede producten de weekmenu's en gezondheids informatie over producten bij afslanken.

De etikettenlezer
Een boekje om mee naar de winkel te nemen. Het legt je uit wat er allemaal in een product zit en hoe je dit moet interpreteren bij afslanken.

Een taillemeter
Hiermee meet je wekelijks je tailleomvang. Het geeft direct aan of je teveel weegt of niet. De resultaten voer je in op je persoonlijke internetpagina.

Eigen online afslanken pagina

Als je meedoet krijg je een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op je persoonlijke pagina. Hier wordt je vooruitgang geregistreerd. Wekelijks vul je je gewicht in, je BMI, je tailleomvang en de mate waarin je hebt bewogen. Je ziet dan in diverse grafieken direct hoe het gaat. Verder krijg je adviezen en krijg je wekelijks de menu's gestuurd. Op deze pagina vul je ook je ervaringen in. Je krijgt adviezen en je kunt vragen stellen aan de diëtist over afvallen. Op het reactie gedeelte kun je ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

3 maanden online begeleiding bij het afslanken
Je vooruitgang bij afvallen en afslanken wordt bijgehouden en je krijgt gedurende 3 maanden tips en aanbevelingen om aan je nieuwe levensstijl te wennen. Ben je de eerste 3 maanden goed doorgekomen dan is het aan jezelf te beslissen wat je wilt. Voor een gering bedrag per maand kun je de begeleiding tot een jaar verlengen.

Kosten
Het totale pakket, inclusief de 3 maanden online begeleiding kost € 60,-- . Dit is exclusief € 7,50 verzend- en administratiekosten.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

14 volgers