Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Bio-hcg

Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht afvallen, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio-HCG+ wat je moet druppelen onder de tong en het volgen van een op maat geschreven dieet.

Door Bio-HCG+ verdwijnt het vet op die delen waar het over is, zoals dikke dijen, bovenbenen en buikvet. Het gaat alleen om het overtollige vet, niet het structurele vet wat in de spieren zit. Je krijgt bv dus geen 'ingevallen gezicht'.

Naast het druppelen van Bio-HCG+ volgt u een 500 calorie├źn dieet. In de bijgeleverde handleiding staan voedingsrichtlijnen en opmaatgeschreven recepten voor dit dieet. Dit zijn normale gerechten op basis van normale producten.

Door het toedienen van de kleine hoeveelheid Bio-HCG+ heeft u geen hongergevoel en voelt u zich prima. U kunt gewoon uw werk blijven doen en gedoseerd sporten.

Na afloop van de kuur volgt u nog een uitgebreid drie tot zes weken durend stabilisatieprogramma om langzamerhand weer aan een ander voedingspatroon te wennen.

Bron: www.biohcg.nl

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

165 volgers