Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Cambridge 800

Het Cambridge 800 programma vormt het alternatief voor het Cambridge 500 programma. Net als bij Cambridge 500 maakt u bij Cambridge 800 gebruik van shakes, soepen en repen in diverse, gevarieerde smaken.

Keuze uit diverse programma's
Cambridge 800 kan gebruikt worden als totaalvoeding, waarbij u vier Cambridge 800 maaltijden neemt.
In de overige programma's worden de maaltijdvervangers gecombineerd met één zelf te bereiden maaltijd per dag. Deze gaan uit van een totale calorie-inname van respectievelijk 800, 1000 en 1200 kcal. Hiermee kunt u zelf het tempo van afslanken beïnvloeden. Het eindresultaat is echter hetzelfde. In overleg met uw consulent kijkt u welke van deze programma’s het beste bij u past. Raadpleeg hiervoor een consulent bij u in de buurt.

Gewichtscontrole
Als u het streefgewicht bereikt heeft kunt u het Cambridge 800 programma blijven volgen. Bijvoorbeeld door één gewone maaltijd per dag te blijven vervangen door een Cambridge 800 maaltijdvervanger. Daarmee houdt u uw totale energieniveau in balans en bent u toch verzekerd van de benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, die deel uitmaken van een gezond voedingspatroon.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

77 volgers